PIPERETAKARÍTÁS / BudapestPIPERETAKARÍTÁS / Budapest

Piperetakarítás / Irodai piperetakarítás / Festés utáni piperetakarítás

Kiszállási területek hétköznapokon, egyeztetett időpontban: 

Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Törökbálint, Érd,  Tárnok

A piperetakarítás lényege, hogy minden felületen a legapróbb részletekig kiterjedő takarítást végezzük. Ez történhet az aktuális nagytakarítás végső lépéseként, festés utáni takarítás befejező lépéseként, vagy egy felújítás utáni takarítás esetén is.

Más és más lehet az igény irodatakarítás esetén, lakástakarítás részeként, üzlethelyiségek napi takarításával egybekötve, - különösen akkor, ha pl. bemutatóterem takarítása is része munkánknak.

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk a leggyakoribb munkafolyamatokat a különböző helyszínek piperetakarítása során:

 

Piperetakarítás az irodában

Az irodai piperetakarítás részét képezi a napi hulladék eltávolítása, az ajtókeretek portalanítása, az asztalok, irodai szekrények, egyéb irodai bútorzat és készülékek felületeinek tisztán tartása, fertőtlenítése, a vitrinek, ablakok és egyéb üveg- és tükörfelületek folyamatos tisztántartása.

Ha az irodához konyha is tartozik: Mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, konyhapult, konyhaszekrény, kávé-és teafőző, egyéb konyhai gépek, eszközök, étkezőasztal precíz tisztántartása napi rendszerességgel, ügyelve a fertőtlenítésre is a gyakori használat miatt. Ide tartozik még a járólapok napi tisztítása, szükség szerinti felületkezelése is a nagyobb igénybevétel miatt.
Mellékhelyiségek tisztántartása: A Wc, a piszoárok napi takarítása, fertőtlenítése kiemelten fontos feladat, hiszen sokan használják őket nap, mint nap. A csempék rendszeres áttörlésével felelhetünk meg a higiéniai és az esztétikai igényeknek egyaránt.

A Husza Kontúr munkatársainak sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy minden munkafolyamatot az arra legalkalmasabb szerrel és eszközzel végzünk el. Önnek és munkatársainak csak élveznie kell munkahelyük mindennapos, ragyogó tisztaságát.

Irodai piperetakarítás információk / Ajánlatkérés   

 

Piperetakarítás családi házban

Konyha: Sokféle felület található itt és kiemelten fontos a fertőtlenítés is, hiszen a nyers alapanyagok ezt megkövetelik a hűtőben és a konyhapulton egyaránt.
A mosogató vízkőmentesítése, a csempe tisztántartása, a szekrények belső részének rendszeres áttörlése, a gyakran használt készülékek gyakori tisztítása mind – mind hozzájárul ahhoz, hogy a konyha biztonságosan tiszta, ugyanakkor esztétikailag is a lehető legszebb legyen.
A konyha piperetakarításához a szekrényeken lévő gombok tisztasága éppen úgy hozzátartozik, mint pl. a tűzhely felületeinek makulátlan csillogása. Munkatársainknak ezek az elvárások természetesek!

Nappali, hálószoba: A család itt tölti a legtöbb időt, ezért nem mindegy, hogy milyen a közérzetük ezekben a helyiségekben!
A portalanítás, a pókhálózás, a képkeretek, egyéb dekorációs elemek felületeinek szakszerű gondozása éppúgy fontos, mit az ablaküvegek csillogása, a keretek tisztasága, vagy a szőnyeg szakszerűen kivitelezett tisztasága. Különösen fontos ez, ha kisgyermek vagy kisállat is él a lakásban. 

Fürdőszoba: Ez a helyiség a folyamatos pára miatt különleges figyelmet kíván, hiszen pl. a vízkő nem csak csúnya, hanem a baktériumok melegágya is. A másik szempont a penészgomba, mely szintén egészségünket is veszélyezteti. 

Munkatársaink mindezek tudatában végzik munkájukat, gondosan ügyelve arra, hogy a megfelelő tisztítószerekkel, maradéktalanul eltávolítsák a szennyeződéseket, biztonságos és esztétikus környezetet teremtve családjának.

Családi ház piperetakarítás, nagytakarítás információk / Ajánlatkérés

 

Piperetakarítás üzlethelyiségben, bemutatóteremben

Az üzlethelyiség, bemutatóterem esetében a piperetakarítás, az extra figyelem kulcsfontosságú, hiszen az üzletkötést, az eladást befolyásoló tényezők közé tartozik az igényes, makulátlanul tiszta környezet. 

A pult üvegének tisztasága, a pormentes polcok, a ragyogóan csillogó kiállított termékek bizalmat ébresztenek, kívánatosabbá teszik a termékeket. A padozat tisztaságát is figyelemmel kell kísérni, és az időjárástól függően, igény szerint rendben tartani.

Üzlethelyiség, irodaház, bemutatóterem piperetakarítás információk / Ajánlatkérés

 

Piperetakarítás festés, felújítás után

A festés, felújítás utáni piperetakarítás lényege az, hogy aprólékosan, precízen, minden felületről eltávolítjuk a festéket, a fugázó anyagok maradványait és az egyéb szennyeződéseket.
A második lépés a felületek kezelése az erre a célra legideálisabb ápolószerrel. Így tudjuk biztosítani Megbízóinknak, hogy a helyiségekben található összes fa, fém, műanyag, kő, csempe, kárpit és egyéb felületek eredeti színben és fényben pompázzanak. 

A festés, felújítás utáni piperetakarítás célja az, hogy Ön minden szennyeződéstől mentesen vehesse birtokba frissen festett vagy felújított lakását, irodáját, üzlethelyiségét.

Festés, felújítás utáni piperetakarítás információk / Ajánlatkérés

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Levesszük válláról a napi gondokat, tisztán tartjuk otthonát és munkahelyét egyaránt!