HuSza Kontúr Kft.

A HuSza Kontúr Kft. magánszemély által alapított vállalkozás, több mint nyolc éves múlttal. Az évek során folyamatosan fejlesztett, kiforrt minőségi szolgáltatást nyújt Önnek.

Alapvetően Budapesten és Pest megyében kínáljuk takarítási szolgáltatásainkat.

Európai Uniós követelményeknek megfelelő takarítást végzünk, kizárólag ellenőrzött, biztonságos, sőt ÖKO termékekkel is dolgozunk.

Takarító cégünk tudatosan válogatja ki alkalmazottait, mind a szakmai, mind az emberi vonatkozások figyelembe vételével. Fontosnak tartjuk, hogy alkalmazottaink mind anyagilag mint erkölcsileg meg legyenek becsülve.

Ezzel biztosítva Megrendelőink számára a maximális biztonságot és minőséget. Természetesen cégünk a szerződésben felelősséget vállal ezek betartására. Több éve összeszokott, megbízható, szakképzeztt takarító személyzettel állunk rendelkezésükre.

Takarítóinkat rendszeresen ellenőrzi a területileg illetékes vezetőnk.

Biztosítjuk a profi munkafolyamatok elvégzéséhez az eszközöket, gépeket, valamint készséggel segítünk az adott feladathoz a legjobb megoldást megtalálni.

Amennyiben takarítási szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését és ajánlatot szeretne kérni tőlünk, az alábbiak szerint tudunk testre szabott árat adni:

  • Helyszíni felmmérése
  • Tanácsadás
  • Már meglévő ajánlatainkról független, objektív szakértői vélemény készítése
  • A leghatékonyabb – mint anyagi, mind funkciónális szempontból – megoldás megtalálása
  • Szükséges eszközök beszerzése, biztosítása

Az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk!

Olcsó takarítás Budapesten ?
​Milyen egy megbízható takarító cég ?
​Igényes lakástakarítás ?
​Irodatakarítás után érdeklődik?

REKLAMÁCIÓT takarítás végezte után/számla kiegyenlítését követően nem tudunk elfogadni. Megértését köszönjük. 

 

 

Ügyfélvélemények

Legénylakásom nagytakarítására kerestem céget, amikor rátaláltam a HuSza Kontúr Kft-re. Számomra Ők adták a legkedvezőbb árat. Annyira meg voltam elégedve a munkájukkal, hogy azóta már a Fitness termem napi takarítását is rájuk bíztam.

Viktor

Budapest, belváros

Ügyfélvélemények

Esküvőn után sikerült életünk első házát megvásárolni. Szakemberek levonulása után sajnos nem volt időnk kitakarítani, ezért az interneten keresgélésbe kezdtem. Pár helyről kértem is ajánlatot, amikor véletlenül ebéd közben egyik kolleganőm mesélte, hogy milyen minőségi munkát végzett nála nemrégiben egy takarító cég. Egyből érdeklődtem a telefonszám után, megkaptam, felhívtam, Nagyon segítőkész hölggyel beszéltem. Pár napon belül már a területvezetőjük ki is jött hozzánk, megbeszéltük a feladatokat. Mosolyogva, boldogan jártam végig átadásnál a házunkat, mert nem csak tisztaág de kellemes illat árasztotta be az egész házat. Legközelebb is A HuSza Kontúr csapatát hívjuk.

Judit és Mihály

Budapest, külváros

Ügyfélvélemények

Költözés előtt rendeltem kárpittisztítást, szőnyegtisztítást, mert a kettő cicám és a kutyusom hagyott némi foltot. Rövid egyeztetés után, korrekt áron, pontosan érkezve, tökéletes munkát hagyva maguk után távoztak. Továbbiakban is ha szükségem lesz kárpit és szőnyegtisztításra, csak is HuSza Kontúr Kft-t hívom.

Marianna

Budapest, belváros

Ügyfélvélemények

8 hónapos kismamaként, költözés előtt rendeltem festés utáni nagytakarítást a HuSza Kontúr Kft-től. Számomra fontos volt, hogy csak is vegyszermentes takarítás jöhet szóba. A cégnek nem okozott gondot ezen termékkel történő takarítás sem. A személyzet szakértelme, profizmusa magáért beszélt. Sőt, még az egyik fiú fel is fúrta a falra a polcokat. Külön köszönet érte! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Krisztina

Budapest, belváros

Ügyfélvélemények

Egy éjszakába nyúlt baráti összejövetel után kértem a HuSza Kontúr segítségét. Sürgősségi nagytakarítást rendeltem. 24 órán belül rend és tisztaság volt ismét a házamban. Köszönöm még egyszer Nekik!

Zsolt

Pest megye

Ügyfélvélemények

Először hívtam takarító céget, mert egészségi állapotom egyre gyengébb. Telefont elsőre fölvették, kedvesek voltak majd a megbeszélt időpontban pontosa érkeztek ingyenes felmérésre. Árajánlat elfogadás után rövid időn belül megérkezett a takarítónő és precízen, szorgalmasan végezte a dolgát. Ennek több hónapja, azóta is meg vagyok velük elégedve, sőt ajánlottam is Őket. Már a barátnőméknél is a HuSza Kontúr Kft. takarít.

Marika

Budapest, kertváros

Ügyfélvélemények

Ajánljuk mindenkinek a HuSza Kontúr Kft. -t akinek nincs ideje a lakásának tisztán tartására, de szereti a higiéniát és a rendet.

Beatrix & László

Budapest, belváros

Ügyfélvélemények

A barátok és a hölgy ismerősök minden alkalommal elcsodálkoznak, hogy milyen pedáns rend uralkodik agglegény lakásomban. Én erre csak anynit mondok, nincsen semmi csoda, hívjátok Ti is a HuSza Kontúr Kft. -t!

Zoltán

Budapest, belváros

Ügyfélvélemények

Volt idő, hogy lelkiismeret furdalásom volt az otthoni teendők csúszása miatt, de végül úgy döntöttem megoldom és a HuSza Kontúr KFT. -re bízom e kényes feladatokat.

Erika

Budapest, kertváros

Ügyfélvélemények

Számomra fontos a precizitás, a megbízhatóság és a diszkréció. Ezt találtam meg a HuSza Kontúr KFT. -ben!

Péter

Budapest belváros

130

Boldog ügyfél

100%

Garancia

30000

Takarítási feladat

8év

Tapasztalat

48

Üzlet tisztán tartása

100900

Elfogyasztott KV