Végre beköszöntött az első tavaszi hónap, a március. Ne feledje: Március 8. NŐNAP.

Végre beköszöntött az első tavaszi hónap, a március.

Ne feledje: Március 8. NŐNAP.

 

Uraim:

Lepje meg párját, kedvesét, szerelmét, barátnőjét, feleségét egy friss illatú „lakással”.

 

Hölgyeim:

Tavaszi fáradságban szenved? Túl sokat dolgozik? Munka után tanulás a gyermekkel, főzés, mosás, vasalás…?

 

Helyezze kényelembe magát, BIZZA RÁNK A PISZKOS MUNKÁT!

 

Tapasztalt háziasszonyoknak jó esetben rutinszerűen megy a tavaszi nagytakarítás, ellenben mi a helyzet azokkal a férfiakkal, nőkkel, akik csak nemrég kezdték meg önálló életüket. Számukra mindenképpen jól jöhet néhány jó tanács, praktika, hogy a tavaszi nagytakarítás eredménye figyelemreméltó legyen.
 

Első lépésként mindenképpen érdemes előkészíteni a terepet, hiszen a tavaszi nagytakarítás lényege, hogy olyan helyeken is alapos munkát végezzünk, ahova korábban nem volt időnk eljutni, vagy egyszerűen nem is akartunk. Ilyenek például a nagyobb bútorok mögötti/alatti részek, illetve polcok, amelyekről egy egyszerű takarítás során biztosan kevesen pakolnak le.
A tavaszi nagytakarítást jó esetben egy napsütéses tavaszi napon kezdjük el, így mindenekelőtt érdemes kitárni az ablakokat és jó alaposan átszellőztetni az egész lakást. Ez azért is előnyös lehet számunka, mert egyrészt élvezhetjük a friss tavaszi levegőt, másrészt pedig a por számára is biztosított az ablakon keresztüli távozás lehetősége. Ha már nyitva az ablak és a nap is süt érdemes az ágyneműket már a takarítás elején kirázni és kitenni az ablakba, hogy szellőzhessenek és bár valószínűleg lebarnulni nem fognak, de a napsütés mindenképpen felfrissíti őket.
Ha kész a terep, az ablakok nyitva, a madarak csicseregnek és már az ágyneműk is napoznak, érdemes elkezdeni a portalanítást. A portalanítás esetében mindenképpen fentről lefele haladjunk és mindig nedves ronggyal végezzük, hogy elkerüljük a por túlzott felkavarodását.
A portalanítás után áttérhetünk az üvegfelületekre. Nincs is annál szebb, mint egy csillogó tükör, vitrin, vagy ablak. Mindenképpen érdemes alapos munkát végezni, hiszen egy maszatos üvegfelület könnyen lerombolhatja a tavaszi nagytakarításunk összképét.
Szanálás: Na, ez az a szó, amitől legtöbbünknek elmegy a kedve a nagytakarítástól és átugrik a következő munkafolyamatra pedig szanálás nélkül nehéz igazi áttörést elérni lakásunk összképét tekintve. Gondoljuk át, hogy mely tárgyak és csecsebecsék töltenek be fontos szerepet lakásunkban és melyek azok, amik csak a helyet foglalják és némi mérlegelést követően szabaduljunk meg tőlük valamilyen formában. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, elég, ha bedobozoljuk őket és jó mélyre elássuk.
A további munkafolyamatokkal, mint a felseprés, felmosás, porszívózás, vízkőoldás legtöbbünk tisztában van.

 

A nagyobb problémát nem a munkafolyamat kivitelezése jelenti, hanem a hozzáállásbeli problémák. A tavaszi nagytakarítást ellehet végezni muszájból vagy ellehet végezni strukturáltan, gyakorlatiasan, szem előtt tartva azt, hogy a munka végeztével lakásunk arculata teljes ráncfelvarráson megy keresztül. Mindez jó esetben elégedettséget és boldogságot okoz az egész napos megterhelő munka ellenére is.

 

**Amennyiben március hónapban erre a hírlevélre hivatkozik, 5% kedvezményt adunk a megrendelt takarítás árából www.takaritsunk.hu vagy ugyancsak 5% kedvezményt tud igénybe venni a higiéniás termékek www.temi-higienia.hu megrendelése esetén.

**Minimális rendelés vegyszerek esetében magánszemélyeknek bruttó:12.700ft+postázási költség. Céges megrendelés esetén személyen átvételre van lehetőségük a IX. kerületi telephelyünkön. Részletekért kérem hívja az alábbi telefonszámot: 06-70/881-65-41.

 

 

0 hozzászólás

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.