Gyakori hibák, amik szabotálják a takarítás sikerességét

A takarítás a világ legkönnyebb dolga és semmilyen szakértelmet sem kíván… Vagy mégis? Rengeteg tévhit kering a takarítás körül, mint például a szakértelem szükségtelensége. A valóságban igenis sok buktatóval találkozhatunk takarítás során és nem szégyen, ha az ember a takarítás kapcsán is igénybe veszi a világháló istenadta lehetőségeit és magához vesz néhány hasznos információt.

Szerintem már mindannyian találkoztunk azzal az elszomorító helyzettel, hogy hiába a sok órás takarítás, lakásunk csak 1-2 napig mutatja szebbik arcát és bennünk hamar összeomlik az az illúzió, hogy valóban jó munkát végeztünk. A következőkben néhány alapvető hibát fogok bemutatni, amelyeket takarítás során szoktunk elkövetni.

Tovább olvasok
Zöldtakarítás

Zöldtakarítás

Az emberek egy részében kódolva van a tisztaságra való hajlam, szeretik, ha otthonuk rendezett és ezért mindent meg is tesznek. Olykor bizonyos határokat átlépve, saját egészségüket kockára téve erős, mindennel megbirkózó vegyszerekhez nyúlnak, amelyek hosszútávon egészség és környezetkárosító hatással bírnak. Szeretnénk most a „zöldtakrítást” előtérbe helyezni…

Tovább olvasok

Végre beköszöntött az első tavaszi hónap, a március. Ne feledje: Március 8. NŐNAP.

Végre beköszöntött az első tavaszi hónap, a március.

Ne feledje: Március 8. NŐNAP.

Uraim:

Lepje meg párját, kedvesét, szerelmét, barátnőjét, feleségét egy friss illatú „lakással”.

 

Hölgyeim:

Tavaszi fáradságban szenved? Túl sokat dolgozik? Munka után tanulás a gyermekkel, főzés, mosás, vasalás…?

Helyezze kényelembe magát, BIZZA RÁNK A PISZKOS MUNKÁT!

Tapasztalt háziasszonyoknak jó esetben rutinszerűen megy a tavaszi nagytakarítás, ellenben mi a helyzet azokkal a férfiakkal, nőkkel, akik csak nemrég kezdték meg önálló életüket. Számukra mindenképpen jól jöhet néhány jó tanács, praktika, hogy a tavaszi nagytakarítás eredménye figyelemreméltó legyen.

Tovább olvasok